Hlavní obsah

Kvůli tragické nehodě, v níž figuruje sexuolog Weiss, zatím nepadlo obvinění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pelhřimov

Stále neznámá je příčina páteční tragické dopravní nehody na silnici třetí třídy mezi obcemi Rynárec a Houserovka na Pelhřimovsku. Vůz značky Jaguar přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozem. Vůz, který nehodu zřejmě způsobil, řídil známý sexuolog Petr Weiss. Ten už vyjádřil lítost nad událostí s tím, že je zatím ve stavu, kdy o ní nemůže s veřejností mluvit.

Nehoda sexuologa WeisseVideo: Prima FTV

 
Článek

„Vyšetřování pokračuje a zatím policie nebude další podrobnosti komentovat či zveřejňovat. Zatím však nebyl nikdo obviněn,“ sdělila Právu policejní mluvčí Kraje Vysočina Dana Čírtková. Za usmrcení z nedbalosti může být viník nehody odsouzen až na tři roky.

Při střetu zemřel řidič (55) fordu. Jeho dvě spolujezdkyně utrpěly vážná zranění. Jedna z nich – údajně dcera zesnulého muže – později zemřela. Druhá je hospitalizována na jednotce intenzívní péče.

Podle jejich příbuzného, se kterým mluvil deník Blesk, jela trojice na slavnosti do Tábora. „Proti nim se v protisměru ze zatáčky u Rýnarce vyřítil černý jaguar a rozdrtil je. Táta ještě mamku zachránil tím, že stihl strhnout řízení a vzít to na sebe,“ uvedl pro Blesk syn zesnulého muže.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám