Hlavní obsah

Řidič jaguaru na Pelhřimovsku přejel do protisměru a srazil se s focusem, jeho šofér zemřel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pelhřimov

Jeden mrtvý a tři zranění, taková je bilance páteční nehody dvou osobních aut na Pelhřimovsku. Na vině je pravděpodobně řidič jaguaru, který přejel ze zatím neznámých okolnosti do protisměru, kde se střetl s jiným vozem.

Článek

Nehoda se stala na silnici poblíž Rovné na Pelhřimovsku. Pětapadesátiletý řidič jaguaru přejel ze zatím neznámých okolnosti do protisměru, kde naboural do protijedoucího Fordu Focus.

"Řidič fordu utrpěl při nehodě zranění neslučitelná se životem. Jeho dvě spolujezdkyně utrpěly vážná zranění, se kterými musely být transportovány do nemocnic v Brně a Českých Budějovicích. Řidič jaguaru utrpěl při nehodě zranění lehká," sdělil Novinkám policejní mluvčí Tomáš Procházka.

Přítomnost alkoholu vyloučili policisté u řidiče jaguaru dechovou zkouškou. Proč přejel do protisměru, tak zatím není jasné.

"Příčiny nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování, po jehož dobu je silnice v místě zcela uzavřena. Dopravu policisté odklání po objízdných trasách," dodal Procházka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám