Hlavní obsah

Kopance do hlavy a loupež, kamera zachytila drsné napadení muže v Praze

Praha

Kriminalisté pátrají po muži, kterého zaznamenaly bezpečnostní kamery, když napadl po rozepři jiného muže u Karlova náměstí v Praze. Kolem jezdily tramvaje, kriminalisté rovněž shání svědky incidentu. Násilník soka povalil na zem a pak ho několikrát silou udeřil nohou do hlavy, pak se ho podle vyšetřovatelů ještě snažil okrást.

Drsné napadení muže u Karlova náměstí v Praze Video: Policie ČR

 
Článek

O případu z 11. dubna ve středu informoval mluvčí policie Jan Rybanský. Agresora se dosud nepodařilo vypátrat, policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc s jeho dohledáním.

Po hádce dvou mužů v Ostravě skončil jeden s vážným zraněním v nemocnici

Krimi

Incident se stal brzy ráno na tramvajové zastávce Novoměstská radnice. „Záběry bezpečnostní kamery odhalily společné popíjení dvojice mužů na lavičce zastávky do chvíle, kdy se jeden z mužů zvedl a chtěl odjet tramvají. V těsném závěsu za ním jde druhý muž, kterému se pravděpodobně nelíbilo, že jeho parťák chce odjet, a tak ho nečekaně od tramvaje odstrčí,“ uvedl mluvčí.

Osmnáctiletá dívka měla po hádce ubodat přítele. Policie ji obvinila

Krimi

Následovala strkanice, kdy drobnější z mužů spadl na zem, kde ho agresor několikrát kopl do hlavy. „Následně zraněnému prohledal kapsy, a když nic nenašel, odešel mimo záběry kamer,“ zmínil Rybanský.

Foto: Policie ČR

Drsný incident zaznamenala bezpečnostní kamera.

Podezřelý má podle policie vyšší ramenatou postavu a mohl by být ve věku kolem čtyřiceti let. Měl na sobě bundu typu „bomber“ a tmavé montérkové kalhoty s kapsami po stranách a červeným pruhem, na nohou měl tmavé polobotky s bílým pruhem.

Hádka cizinců v domě v Hradci Králové skončila pobodáním. Útočníka obvinili z vraždy

Krimi

Kromě útočníka policie hledá také svědka, který se poškozeného zastal v průběhu incidentu. „Pokud některého z nich poznáváte, kontaktujte linku 158,“ dodal mluvčí.

Foto: Policie ČR

Drsné napadení muže u Karlova náměstí v Praze.

Vyšetřovatelé by ještě přivítali další výpovědi svědků, případně i záznamy z mobilních telefonů, protože z videozáznamu je zřejmé, že během napadení místem projelo několik tramvají, jejichž cestující mohli rovněž pořídit videozáznam nebo fotku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám