Hlavní obsah

Kaiser za incident s policistou nepůjde před soud

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec Oldřich Kaiser nepůjde kvůli lednovému incidentu v baru Divadla Na zábradlí před soud. Podle státního zástupce totiž nespáchal trestný čin, ale přestupek, když v opilosti skočil jednomu z policistů na záda a předváděl klíště.

Foto: MPP

Hřbitovy budou hlídat i jízdní policisté

Článek

Policie herce obvinila už v lednu z výtržnictví a útoku na veřejného činitele.  Po ukončení vyšetřování ho navrhla obžalovat. Obvodní státní zástupce Prahy 1 Jiří Kára však minulý týden návrh zamítl. Jeho rozhodnutí dosud není pravomocné. Může se proti němu odvolat Kaiser, nebo poškozený policista.

Oslavoval po premiéře

Kaiser se do potyčky s policisty dostal poté, co po skončení premiérového představení Edwarda Albeeho Koza aneb Kdo je Sylvie popíjel v divadelním baru. S množstvím vypitého alkoholu však začal být agresivní, proto obsluha přivolala hlídku.

Muži zákona se ho snažili vyprovodit ven, ale Kaiser se bránil a kopal kolem sebe. Nakonec skočil jednomu z nich na záda a předvedl na něm svou oblíbenou scénku s klíštětem.

Reklama

Související články

Opilý herec Kaiser napadl policejní hlídku

Populární herec Oldřich Kaiser čelí trestnímu stíhání. V noci na pondělí ho za agresivní chování v Café baru v Divadle Na zábradlí obvinila policie ze dvou...

Policie podala návrh na obžalobu herce Kaisera

Policie podala v pátek státnímu zastupitelství návrh na obžalobu herce Oldřicha Kaisera z výtržnictví a z útoku na veřejného činitele. Osmačtyřicetiletý Kaiser...

Výběr článků

Načítám