Hlavní obsah

Policie podala návrh na obžalobu herce Kaisera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policie podala v pátek státnímu zastupitelství návrh na obžalobu herce Oldřicha Kaisera z výtržnictví a z útoku na veřejného činitele. Osmačtyřicetiletý Kaiser je stíhán za napadení hlídky, již 26. ledna zhruba tři hodiny po půlnoci přivolal personál Café baru Divadla Na Zábradlí, který populární herec s dalšími dvěma lidmi odmítli opustit.

Foto: Stanislava Dvořáková

Píše se únor 2015 a současná ruina z bývalého železničního mostu, který dosloužil svému účelu vedle Nádražní ulice postupně a nenávratně mizí.

Článek

O návrhu obžaloby informovala mluvčí pražské policejní správy Daniela Razímová.

Kaiser v baru oslavoval se svou jednadvacetiletou dcerou a jejím přítelem premiéru hry Edwarda Albeeho Koza. Trojice nereagovala na výzvy obsluhy, aby podnik opustila, a personál proto přivolal policisty.

Když hlídka dorazila na místo, začal jí Kaiser nejprve nadávat. Poté do policistů začal strkat a nakonec kolem sebe i do nich kopal, informovalo tiskové oddělení pražské policie krátce po události.

Podle svědků skočil Kaiser jednomu z policistů na záda a přisál se mu na krk, přičemž předváděl klíště - jednu ze svých populárních rolí z televizního pořadu Možná přijde i kouzelník.

Zejména bulvární média si v poslední době často všímala toho, že herec má problémy s alkoholem. Kvůli tomu údajně přišel o angažmá v Národním divadle i o řadu hereckých příležitostí, například před nedávnem o jednu z hlavních rolí v seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

Reklama

Související články

Opilý herec Kaiser napadl policejní hlídku

Populární herec Oldřich Kaiser čelí trestnímu stíhání. V noci na pondělí ho za agresivní chování v Café baru v Divadle Na zábradlí obvinila policie ze dvou...

Výběr článků

Načítám