Hlavní obsah

Jeden mrtvý a tři zranění po srážce auta, dodávky a cisterny na Pardubicku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvojenec
Aktualizováno

Okolnosti vážné dopravní nehody s tragickými následky vyšetřují policisté na Pardubicku, kde se ve středu ráno srazila tři vozidla. Srážku nepřežil 51letý řidič dodávky, další tři lidé z osobního auta a cisterny se zranili. Nehoda se stala na hlavním tahu mezi Hradcem Králové a Olomoucí, policie odklání dopravu.

Foto: Policie ČR

Následky tragické nehody u Chvojence na Pardubicku

Článek

Nehoda se stala kolem 5:30 na silnici I/35 u obce Chvojenec, uvedli hasiči na Twitteru.

Podle informací Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) na místě havarovalo osobní auto, dodávka a cisterna, která skončila po nehodě na boku.

Čelní srážka aut zastavila hlavní tah z Hradce Králové na Olomouc

Krimi

O tragických následcích informoval mluvčí záchranné služby Aleš Malý, podle něj jeden člověk nehodu nepřežil, další dva lidé utrpěli středně těžká zranění a třetí se zranil lehce.

Foto: Policie ČR

Při tragické nehodě u Chvojence na Pardubicku havarovalo osobní auto, dodávka a cisterna.

Policejní mluvčí Dita Holečková později upřesnila, že nehodu nepřežil 51letý řidič dodávky, který podlehl na místě vážným zraněním.

Na D1 havarovala cisterna s dodávkou, dálnice byla uzavřena

Krimi

„U ostatních řidičů dechová zkouška provedena nebyla, byl nařízen odběr krve. Řidič osobního auta i spolujezdkyně a řidič cisterny byli převezeni sanitkou do nemocnice," dodala Holečková.

Nehoda zablokovala hlavní silniční tah z Hradce Králové na Olomouc, policisté dopravu odklonili po vedlejších silnicích přes obec Vysoké Chvojno.

Obnovení provozu se podle mluvčí policie očekává kolem 11:00.

Okolnosti srážky a přesnou příčinu nehody vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám