Hlavní obsah

Řidič na Zlínsku přejel do protisměru. Po srážce s náklaďákem na místě zemřel

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Smrtelné zranění utrpěl v pátek ráno při nehodě 46letý řidič osobního automobilu značky Kia Ceed. Když projížděl Napajedly na Zlínsku, střetl se s nákladním autem.

Foto: HZS Zlínského kraje

Po vážné nehodě zůstala hlavní silnice v Napajedlech na několik hodin zcela uzavřena.

Článek

„Při jízdě ve směru od Otrokovic do Spytihněvi přejel motorista z doposud neznámé příčiny do protisměru, kde se střetl s projíždějícím nákladním vozidlem značky Man, které řídil 59letý řidič. Řidič osobního vozidla i přes veškerou péči záchranářů podlehl svému zranění,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková s tím, že dechová zkouška u řidiče nákladního vozidla byla negativní.

Dva mrtví při nehodě na Písecku

Krimi

Vážně zraněného řidiče, který zůstal zaklíněný uvnitř vozu, vyprostili hasiči s pomocí hydraulického zařízení.

„Poté jsme jej předali do péče zdravotníkům. Veškerá snaha přivést zraněnou osobu k životu byla marná a lékař potvrdil úmrtí,“ poznamenal mluvčí krajských hasičů Roman Žemlička.

Felicia zastavila u přejezdu. Po nárazu jiného auta skončila v kolejišti před vlakem

Krimi

Škodu na vozidlech vyčíslili dopravní policisté předběžně na 300 tisíc korun. Komunikace byla po srážce dočasně obousměrně uzavřena. Policisté odkláněli provoz na objízdné trasy.

Reklama

Výběr článků

Načítám