Hlavní obsah

Hromadná nehoda na Domažlicku: sedm zraněných

Právo, Klára Mrázová
Horšovský Týn
Aktualizováno

Sedm zraněných si vyžádala úterní dopravní nehoda čtyř aut mezi Horšovským Týnem a Domažlicemi. Všichni účastníci nehody skončili v nemocnicích.

Foto: Policie ČR

Při nehodě čtyř automobilů mezi Horšovským Týnem a Domažlicemi utrpělo zranění několik lidí

Článek

Událost se stala krátce po 7. hodině. Sanitky z místa odvezly tři těžce zraněné na emergency plzeňské fakultní nemocnice.

Hromadná nehoda zastavila provoz na dálnici D1 na Jihlavsku

Krimi

Jednalo se o 73letého a 26letého muže a 43letou ženu. „Další čtyři osoby jsme odvezli na ošetření do stodské nemocnice,“ informoval za krajskou záchranku Vítězslav Sladký.

Foto: Policie ČR

Čtyři vozidla se srazila na Domažlicku

Podle mluvčího hasičů Petra Poncara museli hasiči některé lidi z havarovaných aut vyprošťovat. Komunikace mezi Horšovským Týnem a Domažlicemi byla kvůli vyšetřování nehody uzavřená.

Policie později upřesnila, že podle vyšetřovatelů nejdřív vjela řidička vozidla značky Volkswagen Passat do protisměru, kde narazila do protijedoucího auta Škoda Octavia a pak se ještě čelně střetla s nákladním autem Volkswagen Transporter.

Hromadná nehoda zablokovala dálnici D1, další havárie se stala na objížďce

Domácí

Řidička octavie následně nabourala do dalšího volkswagenu.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Hromadná nehoda na Domažlicku

Jednapadesátiletý muž, který seděl za volantem nákladního vozu, byl pod vlivem alkoholu. „Dechová zkouška u něj prokázala 0,8 promile,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že celková škoda činí 890 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Při hromadné nehodě na Domažlicku se zranilo sedm lidí

Reklama

Související témata:

Související články

Hromadná nehoda zavřela D1 za Prahou

Na dálnici D1 u Modletic nedaleko Prahy v sobotu dopoledne havarovalo osm až deset aut. Kolem deseti lidí utrpělo zranění. Směr na Brno byl kvůli přistávání...

Výběr článků

Načítám