Hlavní obsah

Hledaní Ukrajinci mají na svědomí další napadení. Natočila je kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvojice Ukrajinců, která má podle policie na svědomí pokus o vraždu v Praze, se dopustila dalšího násilného činu. Podle kriminalistů napadl jeden z nich muže v Praze 10. Policie opětovně požádala o pomoc veřejnost.

Útočníky zachytila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Detektivové během prověřování případu zjistili, že dvojice byla pár dní před pokusem o vraždu v Počernické ulici, odkud mají také kamerové záznamy útoku.

„I v tomto případě došlo na ulici k fyzickému napadení jiného muže, nicméně intenzita jejich jednání naštěstí nebyla natolik závažná. V současné chvíli kriminalisté napadení prověřují pro podezření z trestného činu výtržnictví,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Dvojice v Praze brutálně zbila mladého muže. Policie žádá o pomoc

Krimi

O pokusu o vraždu policie informovala před týdnem. Měli napadnout 25letého muže v Dolních Počernicích. Muži se nejprve pohádali a pak došlo k napadení. Poškozený utrpěl velmi závažné, život ohrožující poranění.

Foto: Policie ČR

Podezřelí z pokusu o vraždu

Policisté podle Siřišťové obdrželi mnoho poznatků k podezřelým, ale žádný nevedl k zadržení mužů. Kriminalisté tentokrát směrují svou prosbu především na recepční a majitele hotelů a dalších ubytovacích zařízení, kde by se mohli útočníci skrývat.

Řidič pronásledovaného audi srazil policistu, pak se ztratil na D1

Krimi

Podle policie jsou z napadení podezřelí 23letý Jaroslav Kopčuk a 29letý Mykola Pryn. Informace o místě jejich pobytu přijme linka 158. Policisté upozorňují, aby se je lidé nesnažili zadržet, protože mohou být ozbrojení a nebezpeční.

Foto: Policie ČR

Útočníky zachytila kamera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám