Hlavní obsah

Hledá se majitel psa ze záznamu kamery, zvíře po střetu s autem odběhlo pryč

Vochov

Nezvyklé pátrání řeší policisté z okresu Plzeň-sever, kde hledají majitele psa, který vběhl na silnici mezi projíždějící auta, z nichž jedno do něj vrazilo. Zvíře pak odběhlo neznámo kam, při nehodě ale vznikla škoda 20 tisíc korun. Střet zachytila palubní kamera v autě, policie zveřejnila fotografii.

Foto: Policie ČR

Střet vozidla se psem u Vochova na Plzeňsku

Článek

Nehoda se stala minulý týden ve středu odpoledne na silnici II. třídy č. 605 nedaleko obce Vochov.

Přívěs s koněm skončil po srážce s autem na D1 na boku, zranění utrpělo zvíře i člověk

Krimi

„Řidič vozidla Škoda Kodiaq jel ve směru od obce Kozolupy, kdy na křižovatce silnic vyběhl z levé strany pes nezjištěné rasy tmavé barvy s růžovým obojkem. Došlo ke střetu přední části vozidla se psem, po kterém zvíře následně odběhlo směrem k obci Kozolupy,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Eva Červenková.

Pes se zamotal do drátů kola, cyklista letěl přes řídítka. Zvíře ještě kouslo přítelkyni

Krimi

Při nehodě se žádný z lidí nezranil, vyšetřovatelé ale vyčíslili škodu na vozidle na 20 tisíc korun. Policisté majitele hledají kvůli případné odpovědnosti za pohyb zvířete.

„Policie žádá majitele psa nebo případně další osoby mající informace, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu na adrese Slovanská Alej 26 v Plzni nebo se ozvali na tísňovou linku 158,” dodala Červenková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám