Hlavní obsah

Exploduje bomba, hrozil zhrzený zaměstnanec v Klatovech. Do hodiny byl v poutech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Policejní pyrotechnici ještě ani nestačili ukončit prohlídku v klatovském supermarketu, když jejich kolegové z kriminálky nasadili želízka muži, který po telefonu hrozil odpálením bomby uvnitř obchodu. Podle zjištění Práva šlo o bývalého zaměstnance, který se přiznal s tím, že chtěl firmě zavařit právě kvůli vyhazovu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Manévry v klatovském supermarketu v pondělí po 17. hodině nastaly poté, kdy anonym zavolal na zákaznickou linku obchodního řetězce s tím, že tam uložil nástražný výbušný systém.

Na místo vyrazili policisté a hasiči, kteří z objektu evakuovali několik desítek zákazníků a pracovníků.

„Kriminalisté zadrželi podezřelého muže do jedné hodiny od oznámení. Následně jej převezli k výslechu, po kterém byl propuštěn na svobodu,“ uvedla policistka Dana Ladmanová.

Ženský hlas hrozil bombou na nádraží v Praze, podezřelá skončila ve vazbě

Krimi

Podrobnosti k tomu, jak přesně se muže podařilo vypátrat, policie neupřesnila.

Čtyřiačtyřicetiletému muži hrozí za šíření poplašné zprávy až dva roky vězení. Jako motiv svého jednání policistům uvedl záměr pomstít se bývalému zaměstnavateli za to, že mu neprodloužil pracovní smlouvu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám