Hlavní obsah

Dvojice v Brně strávila kvůli krádeži bot Štědrý den v cele

– Brno

Hned dvakrát krátce po sobě na Štědrý den zadržela policejní hlídka v Brně dva opilé muže. Nejdřív je po krádeži bot v jednom ze stánků nakonec propustili, zakrátko pro ně ale jeli znovu, když ničili dveře do obchodu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

O případu v pondělí informoval mluvčí policie Petr Vala. Policisté muže zadrželi nejdřív v noci na pátek poté, co se vloupali do stánku v centru města.

Muž bodl soka u Plzně na Štědrý večer přímo do srdce

Krimi

„Pochlubit se pak mohli vskutku velmi netradiční kořistí. Společensky unavení muži ukradli jen tři vystavené pravé dámské kozačky za několik set korun. Po zadržení putovali oba výtečníci zákonitě na nedalekou služebnu," sdělil Vala.

Trhovce na pražském Václavském náměstí řešila policie, hrozí jim pokuta

Ekonomika

Tím ale problémy s dvojicí opilých cizinců neskončily. U Moravského náměstí poničili dveře do obchodu a kolemjdoucí rodina s dětmi přivolala policejní hlídku.

Kurýr s jídlem ujížděl na jednokolce v Brně policistům

Krimi

„Po jejich dostižení museli policisté dokonce použít i donucovací prostředky, a místo u štědrovečerní večeře vyměnili za policejní celu. Za několik trestných činů jim nyní hrozí až několikaletý pobyt za mřížemi," dodal Petr Vala. Národnost zadržených policie neupřesnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám