Hlavní obsah

Devatenáctiletá dívka si v Brně odskočila, v křoví ji napadl násilník

– Brno

Důležitého svědka v případu napadení 19leté dívky hledají kriminalisté v Brně. Podle vyšetřovatelů se na slečnu sápal v křoví vulgární násilník, když si odskočila při hledání klíčů v parku u Janáčkova divadla. Dívka se ubránila voláním o pomoc. Svědka, kterého potřebuje policie vyslechnout, zachytila bezpečnostní kamera.

Foto: Policie ČR

Pátrání po muži v souvislosti s napadením dívky v Brně

Článek

Incident se stal již v polovině letošního roku, policie ale dosud podezřelého muže nenašla, obrátila se nyní proto na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání.

Napadení předcházel podle policie dívčin noční piknik s partou přátel v parku u brněnského Janáčkova divadla.

Policie dopadla muže podezřelého z pobodání ženy v centru Brna

Krimi

„Nad ránem, po odchodu z parku, zjistila, že jí chybějí klíče od domu. Ráno tedy s partou kamarádů neodjela a vrátila se do parku hledat ztracené klíče. Při neúspěšném hledání si odskočila vykonat potřebu,” informoval ve čtvrtek o případu mluvčí policie Bohumil Malášek.

Foto: Policie ČR

Brněnská policie pátrá po muži v souvislosti s napadením dívky

Právě tehdy ji měl napadnout neznámý muž.

„Když se začala bránit a volala o pomoc, muž po několika vulgaritách raději zmizel. Kriminalistům se v průběhu vyšetřování podařilo získat kamerové záznamy z oblasti, na nichž se pohybuje muž, který by jim mohl k napadení dívky poskytnout důležité informace,” zmínil mluvčí.

Mladík surově zkopal a okradl v Brně opilého muže

Krimi

Případná svědectví k totožnosti muže, který má být pro kriminalisty důležitým svědkem, čekají policisté podle Maláška na tísňové lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám