Hlavní obsah

Dálnici D1 ucpaly kolony kvůli nehodám ve středních Čechách

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dvě nehody krátce za sebou, z nichž jedna byla hromadná, zkomplikovaly v sobotu odpoledne dopravu na dálnici D1 ve středních Čechách. Nejdřív se střetla dvě osobní auta, při druhé nehodě se srazila čtyři vozidla. Kolize se obešly bez vážných zranění, kvůli vyšetřování nehod a zejména odtahu havarovaných aut se ale vytvořily kolony dosahující až 12 kilometrů. Hasiči ráno také řešili hořící kamion.

Kolony na D1 kvůli nehodám ve středních Čechách Video: Aktu.cz

 
Článek

Obě nehody osobních aut se staly kolem 29. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Mluvčí policie Michaela Richterová sdělila, že nejdřív se srazila dvě auta, v další nehodě napočítali čtyři vozidla.

„Nehody se obešly bez vážných zranění,” upřesnila mluvčí s tím, že se ale kvůli nim vytvořily kolony.

Na D1 hořelo auto, někteří řidiči v koloně couvali

Krimi

Hasiči k tomu rovněž uvedli, že se nejednalo o závažné zásahy a například nemuseli nikoho zraněného z vozidel vyprošťovat.

Web Dopravniinfo.cz Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) uvedl, že kolona v oblasti nehod na Benešovsku dosahovala kolem 14. hodiny až 12 kilometrů.

Foto: Aktu.cz

Kolony na D1 kvůli nehodám ve středních Čechách

Podle agentury Aktu.cz stojí kromě dálnice v okolí Mirošovic a Ostředku rovněž okolní silnice druhých a třetích tříd.

Další problémy podle agentury přineslo sekání trávy u obce Miličín u sjezdu z dálnice D3 z jižních Čech směrem k D1, kolony se měly vytvořit i na příjezdu do Benešova.

Hromadná nehoda uzavřela dálnici D1. Bouralo se také na Kolínsku

Krimi

Mluvčí Richterová ještě zmínila, že ráno na 70. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno hořel kamion. Zásah se rovněž obešel bez zranění a místo bylo průjezdné jedním pruhem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám