Hlavní obsah

Srážku dodávky s náklaďákem na sjezdu z D1 nepřežil jeden z řidičů

– Lipník nad Bečvou • Aktualizováno

Na sjezdu z dálnice D1 u Lipníku nad Bečvou na Přerovsku se v úterý odpoledne srazila dodávka s nákladním autem. Jeden z řidičů zemřel. Komunikaci policie na bezmála tři hodiny uzavřela, nájezd je již v obou směrech otevřený. Provoz dálnice zastavila také nehoda nákladních aut na Žďársku, při které se jeden člověk zranil.

Foto: Mapy.cz

Dálniční most u Lipníku nad Bečvou (mapy.cz)

Článek

Nehoda se stala kolem 13:30 na sjezdu D1 pod dálničním mostem ve směru na Lipník nad Bečvou.

„Při nehodě došlo k úmrtí řidiče jednoho z vozidel. V tuto chvíli je komunikace uzavřena, stejně tak je uzavřen sjezd z D1 ve směru na Lipník nad Bečvou a nájezd na D1 ve směru od Lipníku nad Bečvou na Ostravu,” uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Přívaly vody zaplavily část dálnice D1

Domácí

Policie silnici kvůli vyšetřování nehody na téměř tři hodiny uzavřela. Mluvčí před 16:30 sdělila, že nájezd z D1 směrem na Lipník nad Bečvou je již zprůjezdněn, nájezd na D1 ve směru na Olomouc i Ostravu je průjezdný v jednom jízdním pruhu.

„Žádáme projíždějící řidiče, aby byli při jízdě daným úsekem opatrní a obezřetní," dodala Zajícová.

Na Žďársku přistával vrtulník

Další nehoda zastavila provoz na D1 na Žďársku na 163,5 kilometru směrem na Brno, kde se srazila dvě nákladní auta a dodávka. Zraněn byl jeden člověk, který jel v dodávce. Na místě přistál vrtulník záchranářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám