Hlavní obsah

Čtyřkolkou naboural dva stromy, měl pozitivní test na alkohol, marihuanu i pervitin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Hned několik pozitivních testů na různé návykové látky vykázal řidič čtyřkolky na Šumpersku. Policie ho kontrolovala poté, kdy narazil do dvou stromů.

Foto: Policie ČR

Řidič čtyřkolky skončil po nehodě v policejních poutech

Článek

Nehoda se stala v noci na pátek v tzv. Žádlovickém parku v Lošticích na Šumpersku.

Čtyřkolka na Novojičínsku havarovala v prudkém svahu, ženy se skutálely dolů

Krimi

„Šestatřicetiletý řidič nezvládl řízení a vyjel mimo nezpevněnou komunikaci, kde postupně narazil do dvou vzrostlých stromů. Do prvního bokem čtyřkolky a do druhého čelně,” informovala v pátek o případu mluvčí policie Marie Šafářová.

Foto: Policie ČR

Nehoda čtyřkolky na Šumpersku

Muž nadýchal 0,6 promile alkoholu a navíc měl pozitivní test na marihuanu a pervitin.

„Dále policisté zjistili, že řidič ani jeho čtyřiadvacetiletý spolujezdec za jízdy neměli na hlavě nasazenou a řádně připevněnou přilbu. Navíc zjistili, že řidič má až do srpna 2022 soudem vyslovený zákaz řízení všech motorových vozidel,” zmínila mluvčí.

Policisty na čtyřkolce v Beskydech zasáhl blesk

Krimi

Šofér čtyřkolky se při nehodě podle Šafářové zranil a záchranka ho odvezla na vyšetření do nemocnice, spolujezdec vyvázl bez zranění.

Škodu vyšetřovatelé vyčíslili na čtyřkolce na 10 tisíc korun a na stromech asi na dva tisíce. Okolnosti nehody police dále vyšetřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám