Hlavní obsah

Cizinec bude za zneužití dívek tři roky za mřížemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TÁBOR

Na tři roky do vězení půjde za pohlavní zneužívání nezletilých dívek 27letý Tunisan Mohamed Ali Houatmia. Rozhodl tak v pátek Krajský soud v Táboře. Muž se před spravedlností zpovídal také ze znásilnění, to se mu ale nepodařilo prokázat. Houatmia má v České republice manželku a dvě děti, násilí jakéhokoli druhu popíral.

Článek

Houatmia před dvěma lety v Kamenici nad Lipou na Pelhřimovsku údajně znásilnil tehdy čtrnáctiletou kamarádku své nevlastní dcery. Přes její odpor ji pak donutil k sexu i na společné dovolené v Tunisku.

Tam údajně znásilnil i svou tehdy čtrnáctiletou nevlastní dceru. V letech 2006 až 2008 ji prý také nejméně třicetkrát zneužil.

Obžaloba ho vinila i ze zneužití dalších třech dívek - kamarádek nevlastní dcery. Postupně jim nabídl výlet autem a na odlehlém místě je pak osahával a přemlouval k sexu. Žádné z dívek v té době ještě nebylo 15 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám