Hlavní obsah

Chtěli jsme jen teplo a souložit, uvedla dvojice podezřelá z krádeže ve sklepě v Praze

Praha

Chceme se jen ohřát a pomilovat se. Tak vysvětlovala dvojice podezřelých, co dělala ve sklepní kóji v jednom z pražských paneláků, aniž patřila mezi obyvatele domu. Policie pár dostihla poté, co z místa odjel v taxíku.

Foto: Policie ČR

Podezřelá dvojice z Prahy 9

Článek

Incident se stal v pondělí krátce po druhé hodině ranní ve Svratecké ulici v Praze 9. O případu ve středu informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Na linku 158 se ozvala obyvatelka domu, která ve sklepě našla ženu a muže, kteří tam pode ní neměli co dělat.

Za sex v parku hrozí policie páru z Olomouce až dvouletým vězením

Krimi

„Navíc tvrdili, že se tam chtěli pouze ohřát a následně vykonat soulož. Poté z místa muž se ženou utekli. Oznamovatelka poskytla operačnímu důstojníkovi podrobný popis obou podezřelých, který byl předán všem hlídkám v terénu,” zmínila mluvčí.

Podezřelou dvojici se podařilo dostihnout, když se snažila uniknout z místa činu pomocí taxi, navíc šlo o známé firmy.

„Jelikož již policisté mají zkušenosti s tím, že podezřelí při útěku z místa činu často využívají i vozidla přepravní služby, oba podezřelé zadrželi v momentě, kdy se snažili z místa odjet. Lustrací osob policisté zjistili, že se jedná o dvojici, která je jim dobře známá,” upřesnila mluvčí policie.

Novoroční sexuální orgie skončily předčasně, účastníci omylem zaklepali u sousedů

Koktejl

Podle vyšetřovatelů se jednalo o recidivisty, kteří byli již v minulosti několikrát soudně trestaní, rovněž se u nich našlo podle policie větší množství povzbuzující drogy pervitin.

„Vzhledem k těmto skutečnostem jsou jednatřicetiletý muž a třiadvacetiletá žena podezřelí ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody, za což jim v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,” uvedla mluvčí.

„Ženu navíc policisté podezírají ještě z trestného činu přechovávání omamných a psychotropních látek a jedu,” dodala Siřišťová.

Reklama

Výběr článků

Načítám