Hlavní obsah

Čelní střet dvou vozů na Rychnovsku nikdo nepřežil

Tragická nehoda se stala v pátek kolem 18:00 na Rychnovsku. Při čelním střetu dvou osobních automobilů na silnici druhé třídy mezi Rychnovem nad Kněžnou a Rokytnicí v Orlických horách zemřeli tři lidé, uvedla policie na svém webu.

Foto: Policie ČR

Jedno z havarovaných aut

Článek

„Z dosud nezjištěných příčin 33letý řidič Volkswagenu Golf, jedoucí směrem od Rokytnice, vjel do protisměrné části vozovky, kde se čelně střetl s protijedoucí fabií směrem od Rychnova, v níž cestovala 46letá žena a 18letý spolujezdec. V důsledku střetu všichni tři utrpěli zranění, kterým na místě podlehli,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Přesnou příčinu nehody i další okolnosti vyšetřuje policie.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřeli tři lidé.

Letos jde o jednu z nejvážnějších dopravních nehod v Královéhradeckém kraji. V neděli 19. června v Krkonoších po pádu stromu na auto zemřeli tři lidé. Strom spadl na auto jedoucí po silnici z Malé Úpy k Hornímu Maršovu. Na místě zemřely dvě ženy ve věku 76 a 88 let, zemřel také patnáctiletý chlapec. Šestasedmdesátiletého řidiče záchranáři vrtulníkem přepravili do nemocnice. Mohutný smrk se pravděpodobně zlomil a pak spadl přes silnici kvůli poryvu větru.

V úterý 12. dubna u Vamberku na Rychnovsku po čelním střetu osobního auta s kamionem zemřeli dva lidé. Na místě nehody zemřela sedmasedmdesátiletá spolujezdkyně z osobního auta, o dva roky starší řidič zemřel později v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám