Hlavní obsah

Brutální útok v centru Prahy, muže ležícího v hloučku kopal útočník do hlavy

Praha

Okolnosti drsné rvačky prověřují policisté v Praze, kde se na Karlově náměstí stal obětí útoku muž, kterého obklopil hlouček dalších lidí a jeden z násilníků ho kopal do hlavy. Na místo přivolali svědci strážníky městské policie. Napadený skončil v péči záchranky, jeden z agresorů se pokusil utéct. Incident zaznamenaly kamery.

Brutální útok na muže v centru PrahyVideo: MP Praha

 
Článek

Incident se stal v noci na pátek krátce po půlnoci.

„Na Karlově náměstí zamával na projíždějící autohlídku muž s tím, že v parku u kašny dochází k potyčce několika osob. Uprostřed hloučku ležel na zemi muž, další dva stáli nad ním a jeden z dvojice kopal ležícího do hlavy. Přítomny byly i dvě ženy, které se snažily muže uklidnit,“ informovala o případu mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Odmítl dát cigaretu a dostal ránu, až spadl ze schodů. Útočníka zachytila kamera

Krimi

Když podle mluvčí útočníci uviděli hlídky, dali se na útěk. Jeden z nich poslechl výzvu a zastavil se, druhý se ale snažil dál unikat.

„Strážníci ho po několika metrech dostihli a pomocí donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě,“ upřesnila Ernestová.

Bývalý voják bil lidi v Praze

Krimi

Napadený muž podle mluvčí krvácel z úst a stěžoval si na bolest hlavy, postarala se o něj záchranná služba a skončil v nemocnici.

Foto: MP Praha

Brutální útok na muže v centru Prahy

„Oba útočníky ve věku 21 a 23 let předali strážníci k dořešení Policii ČR,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám