Hlavní obsah

Autobus srazil v Uherském Brodě dva chodce, jeden zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autobus ve čtvrtek odpoledne srazil před vlakovým nádražím v Uherském Brodě dva chodce, kteří pravděpodobně přecházeli ulici. Jednapadesátiletý muž svým zraněním na místě podlehl, třiapadesátiletá žena skončila se zraněním v nemocnici. Informovala o tom krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Foto: Policie ČR

Autobus srazil v Uherském Brodě dva chodce

Článek

Nehoda se stala krátce před 15:00 v ulici Pod Valy. Dechová zkouška na alkohol byla u dvaapadesátiletého řidiče autobusu negativní. Událost na místě několik hodin vyšetřovali uherskohradišťští dopravní policisté a kriminalisté, provoz v místě nehody byl kyvadlově řízen až do 18:00.

Policie žádá při vyšetřování nehody o pomoc veřejnost. Svědkové události se mohou přihlásit na tísňové lince 158, případně na kterékoliv policejní služebně. "Policisté se domnívají, že dopravní nehodu musel někdo vidět, jelikož jde o velmi frekventované místo. Je možné, že lidé, kteří nehodu viděli, pak odešli na vlakové nádraží a odjeli. Žádáme všechny svědky, aby se policistům ozvali," uvedla Javorková.

Podle dostupných informací jde o letošní devátou oběť dopravních nehod ve Zlínském kraji, z toho druhou na Uherskohradišťsku. Loni zahynulo na silnicích regionu 24 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám