Hlavní obsah

Auto vrazilo do brány fabriky v Boleslavi, když se střídaly směny. Policie zveřejnila video

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Nehoda z minulého týdne v Mladé Boleslavi, kde se tři lidé zranili, když řidič osobního auta vjel do davu u vjezdové brány automobilky, mohla mít mnohem horší následky. Policisté nyní zveřejnili videozáznam bezpečnostní kamery, která hrozivý okamžik zaznamenala. Na videu je patrné, že se na místě pohybovaly desítky lidí, právě se totiž střídaly směny ve fabrice. Podle vyšetřovatelů měl řidič zdravotní problémy.

Řidič najel v Mladé Boleslavi do lidíVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala minulý týden v úterý před 22. hodinou u 11. brány areálu Škody Auto v Mladé Boleslavi.

Řidiče u ministerstva zahraničí ochromila křeč, vrážel do aut i skútrů

Krimi

Na videozáznamu, který v pondělí zveřejnila policie, jsou vidět siluety lidí, kteří procházeli kolem brány. Za chvíli protnou prostor přední světla auta, které se řítí mimo cestu a lidé před ním musí uskakovat. Vozidlo pak plnou rychlostí vrazilo předkem do brány.

Podle svědků se řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí a bez brzdění naboural do vjezdové brány, přičemž porazil dva lidi, kteří se u vstupu do areálu tou dobou pohybovali.

Foto: Policie ČR

Za nehodou byl podle policie zdravotní problém řidiče.

Kromě několika sanitek na místo zamířil také záchranářský vrtulník. Záchranáři transportovali do nemocnice dva sražené chodce a také zraněného řidiče.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda u areálu Škody Auto v Mladé Boleslavi.Video: Novinky

Již minulý týden krátce po nehodě policie předběžně hovořila o tom, že pravděpodobnou příčinou nehody byl zdravotní problém 42letého řidiče.

Řidiče autobusu v Praze zradilo zdraví, naboural auta, stromy a zastavil ho sloup

Krimi

Dechová zkouška u řidiče vyloučila alkohol a mluvčí policie Lucie Nováková v pondělí potvrdila, že se kriminalisté stále přiklánějí k verzi o zdravotních problémech šoféra. Co přesně se řidiči stalo, mluvčí nesdělila, podle ní její kolegové na případu dále pracují.

Foto: Policie ČR

Kamera v Mladé Boleslavi zachytila vážnou nehodu, při které vjelo auto do lidí.

Podle mluvčí je z videa a vzhledem k okolnostem patrné, že hrozivě vypadající nehoda mohla dopadnout mnohem hůř. „Na místě se pohybovaly desítky lidí, právě se střídaly směny v automobilce,“ dodala Nováková.

Reklama

Výběr článků

Načítám