Hlavní obsah

U areálu Škody v Mladé Boleslavi srazilo auto v rychlosti chodce. Tři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Řidič volkswagenu naboural v úterý večer u areálu Škody Auto v Mladé Boleslavi do vjezdové brány. Srazil u toho i chodce. Tři lidé jsou zranění, jedna žena vážně. Podle předběžných závěrů policie byl za nehodou zdravotní problém řidiče.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda u areálu Škody Auto v Mladé BoleslaviVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před 22. hodinou u 11. brány areálu Škoda Auto v Mladé Boleslavi. Podle svědků se tam řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí a bez brzdění naboural do vjezdové brány, přičemž porazil dva lidi, kteří se u vstupu do areálu tou dobou pohybovali.

„Mohu potvrdit, že jsme zasahovali v Mladé Boleslavi u nehody, při níž srazilo osobní auto chodce,” řekla Novinkám mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Pobodání v rodinném domě v Praze: Policie našla hledaného 14letého chlapce

Krimi

Kromě několika sanitek na místo zamířil také záchranářský vrtulník. Záchranáři transportovali do nemocnice nejméně dva sražené chodce a také zraněného řidiče.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda v Mladé Boleslavi

Co přesně nehodě předcházelo, zjišťují policisté. Jejich mluvčí Lucie Nováková ve středu ráno sdělila, že 42letého muže lékaři v nemocnici vyšetřili a pak ho policie odvezla na služebnu.

Při nehodě na Mladoboleslavsku se zranilo šest lidí včetně dvou kojenců

Krimi

„Přítomnost alkoholu u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou a nebyl ani pod vlivem omamných a psychotropních látek. Velmi pravděpodobnou verzí je zdravotní indispozice řidiče,” dodala mluvčí s tím, že přesnou příčinu nehody kriminalisté dál vyšetřují.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v areálu Škody v Mladé Boleslavi se zranili tři lidé.

Reklama

Výběr článků

Načítám