Hlavní obsah

Auto nabouralo na Zlínsku do domu, řidiči naměřili tři promile

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Rána do oplocení jejího rodinného domu překvapila ve středu krátce před 22. hodinou ženu v Nedašově na Zlínsku. Do oplocení i do domu narazilo vozidlo Volkswagen Transporter, jehož opilý řidič se snažil z místa odjet. Tomu ale duchapřítomná žena zabránila a zavolala na linku 158. Právo o tom ve čtvrtek informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Dodávka poničila oplocení rodinného domu, zastavila ji až zeď objektu.

Článek

„Policisté zjistili, že řidič při zaparkování svoje vozidlo řádně nezabezpečil proti rozjetí, to se rozjelo z kopce a narazilo do oplocení a fasády rodinného domu, kde se zastavilo. Devětatřicetiletý cizinec, který chtěl s vozidlem z místa nehody odjet, k tomu měl pádný důvod. Nadýchal totiž 3,36 promile alkoholu,“ uvedla mluvčí.

Sedmnáctiletý ujížděl policistům v traktoru. Měl dvě promile

Krimi

Policisté muže podle ní zadrželi a převezli k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži. Za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. Škoda, kterou řidič způsobil, je předběžně vyčíslena 15 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám