Hlavní obsah

Agresivní trojice chtěla v pražských Vysočanech cigarety a peníze, pak mladíka pobodali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik útočníků napadlo o silvestrovské noci 18letého mladíka v pražských Vysočanech. Útočníci vzápětí utekli, policie po nich pátrá.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Napadení se odehrálo asi půl hodiny před silvestrovskou půlnocí v ulici Mlékárenská ve Vysočanech. Podle svědků, kteří napadení popsali na Facebooku, byli útočníci tři a nejprve chtěli od dvou mladíků cigarety, pak peníze a nakonec jim měli sebrat řetízky. Dvojici měl přispěchat na pomoc třetí kamarád. Svou agresivitu útočníci měli obrátit proti němu a několikrát ho bodnout.

Mladík s dívkou měli zapálit spícímu kamarádovi kalhoty v rozkroku

Krimi

„Policisté vyšetřují loupež na ulici, kdy poškozený 18letý mladík skončil hospitalizovaný v nemocnici. Po podezřelých kriminalisté z oddělení vražd intenzivně pátrají. Více podrobností vzhledem k vyšetřování ale zatím sdělovat nebudeme,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Muž spadl z hradeb na pražském Vyšehradě

Krimi

Mluvčí policie nechtěl potvrdit, zda byl mladík pobodaný a kolik bylo útočníků. Jakmile to vyšetřování dovolí, policie zveřejní více informací.

Reklama

Výběr článků

Načítám