Hlavní obsah

Zloděj se před policií vydával za figurínu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLADNO

Neobvykle živou figurínu ve výkladní skříni značkového obchodu v centru Kladna spatřila hlídka strážníků ve čtvrtek ráno. Recidivista se tam pokoušel ukrást zboží. Když spatřil patrolu, pokoušel se vydávat za figurínu. Strážníci si ale muže všimli a zadrželi jej. Uvedla to mluvčí kladenské městské policie Jiřina Forejtová.

Článek

"Devětadvacetiletý muž se bránil zadržení. Poté, co byl strážníky chycen na útěku za bundu, se z oděvu vysvlékl a sprintoval pryč. Strážníci však muže po několika metrech opět chytili a k nasazení pout museli použít slzotvorných prostředků," uvedla mluvčí s tím, že zadržený muž se dva strážníky pokusil oklamat tak šikovně, že se před objevením rozbitých dveří dohadovali, zda jde o figurínu nebo živého člověka.

Muž byl předán státní policii a skončil v policejní cele kvůli podezření z krádeže a útoku na veřejného činitele. "Protože byl již v minulosti trestán za majetkovou trestnou činnost, bude podán návrh na vzetí do vazby," uvedla mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám