Hlavní obsah

Policisté našli dvanáctiletého školáka, spal v lese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Perné chvilky zažívali z úterý na středu rodiče dvanáctiletého Viktora Koláčka z Týna nad Bečvou na Přerovsku. Školák se v úterý odpoledne nevrátil ze školy domů a nedal od té doby svým rodičům žádnou zprávu, kde se nachází. Chlapce se podařilo nalézt ve středu dopoledne. Přespal v lese.

Článek

Dítě nalezli ve středu dopoledne řidiči autobusů na autobusovém nádraží v Lipníku nad Bečvou, který je od Týna vzdálen zhruba čtyři kilometry. Chlapec přespal v lese.

"Chlapec uvedl, že nespal nikde u kamarádů ani známých a noc strávil v lese. Ráno měl hlad, a tak si šel na autobusové nádraží v Lipníku koupit párek v rohlíku. Upozornili nás na něj místní autobusáci, kteří již věděli, že jej hledáme," řekla přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

"Rodiče se nejdříve pokusili kontaktovat spolužáky, ale nepodařilo se jim zjistit, kde chlapec je, a oznámili to proto na policii," doplnila Sedláčková.

Pátrací akce trvala od úterního odpoledne do půl třetí v noci. Pak byla přerušena, ale ve středu ráno pátrání od devíti hodin pokračovalo. Policie nasadila i psovoda.

Chlapec měl pravděpodobně potíže ve škole.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám