Hlavní obsah

V roubené chalupě na Rokycansku uhořel muž

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROKYCANY

Šedesátiletý muž uhořel v pátek ráno při požáru roubené chalupy v Kakejcově na Rokycansku. Jeho tělo našli hasiči uvnitř objektu poté, co se jim po více než půlhodině podařilo uhasit plameny.

Článek

" K požáru vyjížděli hasiči před pátou hodinou. V době jejich příjezdu byla chalupa již celá v plamenech. Ve velké, hlavní místnosti, byl nalezen ležící mrtvý muž," řekl Právu mluvčí krajských hasičů František Vaško. Příčina požáru se podle Vaška zatím zjišťuje. "V úvahu připadají technická závada, nedbalost i úmyslné zapálení," dodal mluvčí.

Vyšetřovatelé se ale přiklánějí k verzi, že oheň vznikl v důsledku technické závady kamen na tuhá paliva, která byla ve špatném stavu stejně jako komínové těleso. Škoda byla předběžně vyčíslena na 300 tisíc korun.

Podle místních lidí, kteří se na místě shlukli, žil mrtvý muž v chalupě sám několik let. "Byl to tak trochu podivín," shodli se jeho sousedé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám