Hlavní obsah

Vražedkyni nezabily drogy, ale těhotenství

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Ne drogy, ale mimoděložní těhotenství bylo příčinnou smrti třicetileté Andrey Kavkové z Klatov, která byla odsouzena na deset let do vězení za vraždu druha a která zemřela ve středu v klatovské nemocnici. Podle informací Práva patologové při páteční soudní pitvě dospěli k závěru, že žena zemřela na následky silného břišního krvácení souvisejícího s mimoděložním těhotenstvím.

Článek

Definitivně tak vyvrátili spekulace o tom, že Kavková zemřela na předávkování pervitinem, jak naznačovaly první předběžné diagnózy. "V těle ženy nekolovaly žádné drogy," uvedl zdroj, který byl seznámen s výsledky toxikologické zkoušky.

Kavkovou v bezvědomí přivezli do nemocnice dva muži v úterý večer, v den, kdy jí přišla poštou výzva k nástupu výkonu trestu. Loni v Klatovech zavraždila svého druha, jeho tělo rozřezala pilou a pohodila v igelitových pytlích u silnice.

Matka dvou nezletilých dětí se nejprve ke zločinu doznala a své počínání policii podrobně popsala. Později ale výpověď odvolala a tvrdila, že jejího druha zabil neznámý muž, kterého přistihla při činu a který ji prý donutil k přiznání.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám