Hlavní obsah

Za zabití a rozřezání druha dostala žena 10 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Třicetiletá Andrea Kavková si ve čtvrtek vyslechla u plzeňského krajského soudu rozsudek za vraždu. Trestní senát jí vyměřil trest ve výši 10 let za to, že minulý rok v květnu zabila v Klatovech svého o čtrnáct let staršího druha Vladimíra Nováka. Mrtvé tělo podle soudu rozřezala a v igelitových pytlích pohodila u silnice. Rozsudek není pravomocný, Kavková se na místě odvolala.

Článek

Žena se k činu nejdříve přiznala. Později však tvrdila, že jejího druha zabil neznámý muž, který ji donutil, aby vzala vinu na sebe a přiznala se. Soud však tomuto tvrzení ženy neuvěřil. Událost se odehrála loni v květnu v bytě ženy. Kavková měla podle obžaloby muži zasadit několik ran neznámým předmětem do hlavy a krku, čímž mu způsobila smrtelná zranění.

Tělo pak měla rozřezat na šest částí pilkou na dřevo a kuchyňským nožem. Jednotlivé části pak zabalila do igelitových pytlů. Za pomoci svého bratra pytle údajně odvezla a vyhodila na dvou místech u silnice na Klatovsku. Bratr prý neměl o obsahu pytlů tušení. Zabalené části těla nalezli až silničáři při úklidu na začátku června.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám