Hlavní obsah

Muž byl obviněn z vraždy svého dvouměsíčního syna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Kriminalisté v úterý obvinili třiadvacetiletého muže, který je podezřelý, že ve Zbraslavi na Brněnsku v pondělí zavraždil svého dvouměsíčního syna. Muž svoji vinu popírá. Bude-li mu čin prokázán, hrozí mu trest až na patnáct let.

Článek

"Podrobné okolnosti útoku zatím neznáme," uvedl Jaroslav Hofman z jihomoravské policejní správy. Smrtí dítěte se policie začala zabývat v pondělí, kdy rodiče nemluvněte přivolali záchrannou službu s tím, že jejich dítě má velké zdravotní potíže. Záchranná služba vyslala na místo tým zdravotníků ve vrtulníku. Při jejich příjezdu na místo však bylo dítě již mrtvé.

Záchranáři ihned informovali policii, že má chlapec na hlavě poranění. Z tohoto důvodu policie požádala o provedení soudní pitvy. Ta jednoznačně ukázala, že dítě zemřelo v důsledku cizího zavinění.

Podle Hofmana se vražda odehrála ve chvíli, kdy zůstal otec sám s dítětem doma. Co bylo důvodem napadení dítěte, se zatím neví. Rodina bydlí v domě pro sociálně slabé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám