Hlavní obsah

S dcerou na zádech strčil do manželky, spadla ze skály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Pád třiatřicetileté ženy, která se ve čtvrtek vpodvečer zřítila při sběru hub ze skály lomu v Náměšti na Hané na Olomoucku, zřejmě zavinil její manžel. Policii uvedl, že do ženy strčil poté, co zakopl. Policie případ i nadále šetří.

Článek

Žena, kterou s těžkými zraněními přepravil do nemocnice vrtulník, je podle lékařů již mimo ohrožení života. Její stav je však i nadále vážný.

Tragédie se stala ve chvíli, kdy rodina s dítětem sbírala v lesích nad koupalištěm v Náměšti na Hané houby.

"Manžel policistům sdělil, že během procházky nad lomem v blízkosti ulice Bělidlo zakopl, na ramenech nesl dceru. Přitom strčil do manželky, která spadla ze skály," uvedla v pátek severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Žena utrpěla mnohačetná poranění. Záchranáři ji s podezřením na zlomenou páteř, pohmoždění hrudníku, otřes mozku a podezření na krvácení do mozku převezli vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Olomouci.

"Ženu ještě ve čtvrtek lékaři operovali. Leží nyní na anesteziologicko-resuscitačním oddělení. Je již mimo ohrožení života, ale její stav je i nadále vážný a prognóza nejistá," řekl mluvčí Fakultní nemocnice Egon Havrlant.

Podle olomoucké policejní mluvčí Jitky Dolejšové policisté prověřují, zda nedošlo během tragédie k trestnému činu, jako je například neúmyslné ublížení na zdraví. "Případ i nadále šetříme," dodala mluvčí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám