Hlavní obsah

Při nehodě na Přerovsku zemřeli dvě děti a otec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Dvě děti a jejich otec zemřeli v pondělí vpodvečer při dopravní nehodě na Přerovsku, kde se střetlo osobní auto s nákladním vozem. Při nehodě byla těžce zraněna také jejich matka. Řidič kamiónu vyvázl s lehkým zraněním. Příčinu nehody policisté zatím šetří.

Článek

Nehoda se stala kolem 18:00 mezi Radslavicemi a Kozlovicemi na Přerovsku. "Při nehodě zemřely dvě dívky ve věku mezi osmi až deseti lety, které seděly vzadu. Jejich otec a matka byli těžce zraněni a resuscitováni na místě. Muž však během transportu vrtulníkem zemřel, žena byla převezena v kritickém stavu na urgentní příjem do Fakultní nemocnice v Olomouci," řekl ČTK šéf olomoucké záchranné služby Milan Brázdil. Do nemocnice lékaři převezli i lehce zraněného řidiče kamionu.

Podle operačního důstojníka přerovských hasičů se s nákladním autem srazil osobní vůz Škoda Fabia. "Zraněné jsme museli z vozu vyprostit," řekl ČTK operační důstojník.

Přerovští policisté zatím příčinu střetu obou vozidel neznají. Podle záchranářů je pravděpodobné, že řidič osobního vozu dostal smyk a narazil do nákladního auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám