Hlavní obsah

Krádež ve vteřinách: Kamera zachytila podezřelé v pražském obchodě

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po čtveřici mužů podezřelých z vykradení pokladny v jednom z obchodů v Myslíkově ulici. Dva z nich odvedli podle vyšetřovatelů pozornost prodavačky, další toho využil k odcizení hotovosti. Vyšetřovanou krádež zaznamenala bezpečnostní kamera.

Krádež v pražském obchoděVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se stala v obchodě v centru metropole 14. června po půl šesté odpoledne za provozu. Policie již týden marně pátrá po podezřelých.

„Do prodejny přišli dva muži, kteří si začali prohlížet v zadní části obchodu vystavené zboží. Při tom požádali o pomoc a radu prodavačku. Ta tedy vyšla zpoza pultu za zákazníky,“ popsal mluvčí policie Tomáš Hulan.

Další dva muži zůstali v přední části prodejny. „Jeden si na oko prohlížel nabízenou košili, čím ale kryl počínání svého souputníka. Ten ve vteřině vešel za prodejní pult, otevřel pokladnu a sebral všechny bankovky vyšší hodnoty,“ sdělil mluvčí s tím, že z kasy zmizelo 16 tisíc korun.

Po akci se čtveřice ještě zhruba minutu procházeli prodejnou, a pak zmizeli. Pokud mají případní svědci nějaké informace o podezřelých mužích, mají se podle Hulana obrátit na tísňovou linku policie 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám