Hlavní obsah

Při požáru bytu v Praze zemřela žena. Kvůli granátu musel být evakuován celý dům

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Při požáru bytu na pražském Kamýku ve čtvrtek zemřela žena. Podle informací Novinek měla mít bodnořezné poranění. Policisté v bytě navíc našli granát a další podezřelé předměty, proto evakuovali celý dům i přilehlé okolí.

BEZ KOMENTÁŘE: Při požáru bytu zemřela v Praze žena Video: Novinky

 
Článek

Požár vypukl v bytě v panelovém domě v ulici Hasova, hasičům se podařilo plameny uhasit během chvíle.

Záchranáři na místo vyslali kromě zdravotníků také lékaře a inspektora. Při jejich příjezdu již hasiči a policisté prováděli resuscitaci ženy, kterou z bytu vytáhli.

„Záchranáři si následně resuscitaci převzali, ale zhruba 34letou ženu se oživit nepodařilo. Nikdo další zraněn nebyl,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Kvůli podezřelým předmětům v bytě dal následně pyrotechnik pokyn k evakuaci celého domu i přilehlého okolí.

„Dům musel být z pokynu pyrotechnika evakuován, neboť v bytě byly věci podobající se munici. Pyrotechnik našel mimo jiné granát. Bezprostřední nebezpečí nehrozí, ale pyrotechnik v bytě stále pracuje,“ řekl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Podle informací Novinek měla mít žena bodné poranění, pravděpodobně mohla být zavražděna.

„Řekli nám, že musíme opustit dům. Ve druhém patře našli nějakou paní a munici. Musela jsem vyběhnout jen s telefonem, ale zvířátka jsem nechala doma,“ uvedla obyvatelka domu.

Reklama

Výběr článků

Načítám