Hlavní obsah

Motorkář nepřežil srážku s osobním autem na Trutnovsku

Novinky, jap

Dvě vážné nehody motorkářů vyšetřují od nedělního poledne dopravní policisté na Nymbursku a na Trutnovsku. U obou nehod musely zasahovat záchranářské vrtulníky, v jednom případě přišel motorkář o život.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Trutnovsku si vyžádala život motocyklisty.

Článek

Slunečné počasí v neděli lákalo k vyjížďkám na motocyklech. První vážné nehody na sebe bohužel nenechaly dlouho čekat.

K vážné nehodě došlo odpoledne u obce Kocbeře na Trutnovsku. Osobní vůz se střetl s motocyklem a silnice musela být po nehodě uzavřena.

„Bohužel i přes veškerou snahu všech záchranných složek si nehoda vyžádala život motorkáře. Další osoba utrpěla zranění, se kterými byla transportována do královéhradecké nemocnice,” sdělila královéhradecká policejní mluvčí Ivana Ježková.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda si vyžádala život motocyklisty na Trutnovsku.

Po 14. hodině vyjížděli středočeští záchranáři a policisté k obci Semice na Nymbursku. Na silnici č. 272, mezi Lysou nad Labem a Starým Vestcem, vyjel motorkář do pole. „Motorkář utrpěl těžké zranění a na místo pro něj letěl vrtulník,” řekla Novinkám středočeská policejní mluvčí Michaela Richterová. Silnici museli policisté kvůli přistání vrtulníku uzavřít.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda motocyklisty na Trutnovsku

„Pacient utrpěl vážná mnohačetná poranění, včetně poranění páteře. Záchranáři mu poskytli intenzivní lékařskou péči, zajistili mu dýchací cesty a letecky jej přepravili do střešovické nemocnice,” sdělila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám