Hlavní obsah

Řidič nedal v křižovatce na Písecku přednost. Za nehodu se čtyřmi mrtvými padlo obvinění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Policie obvinila 61letého řidiče nákladního auta, který podle ní loni v listopadu nedal přednost osobnímu autu na Písecku a srazil se s ním. V autě zemřeli čtyři lidé. Na dotaz Novinek to ve čtvrtek uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Na Písecku se srazil náklaďák s osobním autem, čtyři mrtvíVideo: Pavel Orholz, Právo

 
Článek

„Vyšetřovatel nehody zahájil 15. února trestní stíhání řidiče ročník narození 1958 z Plzeňska, který byl obviněn z usmrcení z nedbalosti v druhém odstavci. Hrozí mu až šest let vězení,“ řekla Čuřínová Ingrišová.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku

Podle ní bylo příčinou nehody nedání přednosti v jízdě na křižovatce. Muž si dosud sdělení obvinění nepřevzal. Vyšetřování nehody bude dále pokračovat, mimo jiné vypracováním znaleckých posudků.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku

Nehoda se stala 8. listopadu na silnici I/4 u Drhovle na Písecku. Záchranáři po příjezdu našli v autě tři osoby bez známek života. Další žena zemřela během vyprošťování z auta. Celkem zemřeli jeden muž a tři ženy. Všichni byli Češi v příbuzenském vztahu.

Nehoda byla loni jednou z nejvážnějších kolizí v kraji. V srpnu při nehodě u Vodňan rovněž zahynuli čtyři lidé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám