Hlavní obsah

Exhibicionista jezdil tři hodiny pražským metrem a obnažoval se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tři hodiny podle policie jezdil na začátku ledna na trase linky metra A exhibicionista, který se obnažoval před dívkami. Jednomu z cestujících se ho povedlo vyfotit, pak zvrhlík utekl. Policie v úterý požádala o pomoc při pátrání po podezřelém.

Exhibicionista jezdil metrem tři hodinyVideo: Policie ČR

 
Článek

Exhibicionista se podle policie pohyboval na trase metra linky A druhého ledna dopoledne. Ve stanici metra Muzeum si ho všiml náhodný svědek, který policii popsal, co se stalo.

„Muž stál za zády mladé dívky. V tu chvíli si nemrava obnažil své mužství a začal s ním pohybovat směrem k dívce, kdy se zřejmě snažil imitovat kopulační pohyby, což prý ale vypadalo víc směšně než jakkoli eroticky,“ popsal mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž zachycený cestujícím.

Svědek si pohotově začal zvrhlíka fotografovat. Jakmile si toho muž všiml, utekl do metra a odjel. Po oznámení kriminalisté zjistili, že metrem jezdil asi tři hodiny. Bloumal stanicemi a přestupoval ze soupravy na soupravu. Vypátrat se ho však nepodařilo.

Policisté žádají jak svědky, kteří ho poznají, tak další případné poškozené, aby se přihlásili na linku 158. „Hledaný se mohl dopustit mnohem většího počtu případů než pouze v tomto jednom zadokumentovaném,“ konstatoval Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám