Hlavní obsah

Z okna plzeňské základky skočil třináctiletý chlapec, zřejmě chtěl ukončit život

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Z okna jedné ze základních škol v Plzni vyskočil v pondělí odpoledne třináctiletý chlapec. Zraněného jej záchranáři odvezli do nemocnice. Okolnosti incidentu vyšetřuje policie, hoch podle svědků před skokem vykřikl, že život za nic nestojí.

Foto: Právo

Z okna plzeňské školy skočil třináctiletý žák.

Článek

„Mohu pouze potvrdit, že jsme nezletilého pacienta předali na urgentní příjem fakultní nemocnice,“ řekla mluvčí záchranné služby Veronika Albrechtová. Podle zjištění Práva se jednalo o žáka 7. třídy.

Ze zatím neoficiálních informací vyplývá, že jej učitel poslal po skončení výuky zavřít okno ve třídě ve druhém patře a chlapec vyskočil ven. Svědci údajně slyšeli, jak hoch před skokem vykřikl, že „život stojí za prd”.

„Dostali jsme oznámení od záchranné služby, že došlo před jednou ze škol k úrazu nezletilého chlapce. To se na místě potvrdilo. V současné době zjišťujeme všechny okolnosti, jak k tomu došlo,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám