Hlavní obsah

Mikrobus v Mikulově skončil po nehodě na střeše

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulov

Odbočka na Březí ze silnice I/52 na kraji Mikulova se ve čtvrtek odpoledne stala místem vážné dopravní nehody. Pět lidí se zranilo při středu osobního vozu Citroën a mikrobusu Mercedes.

Foto: HZS JMK

Nehoda u Mikulova si vyžádala pět zraněných.

Článek

„Letecká záchranná služba přepravila na traumacentrum Fakultní nemocnice v Brně Bohunicích staršího muže, cizince s vážným poraněním hrudníku. O další zraněné se postaraly posádky záchranářů. Byli mezi nimi nejméně dva další cizinci,“ uvedla mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje Hedvika Kropáčková.

Foto: HZS JMK

Mikrobus se po srážce převrátil na střechu

„Celkem se při nehodě dvou aut zranilo pět osob,“ uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník. Nehoda se stala po půl druhé na křižovatce, kde z mezinárodního tahu Brno – Vídeň odbočuje silnice II/414 do Březí. Hasiči, kteří na místo vyrazili, se zapojili do poskytování první pomoci. „Okolnosti nehody a míra zavinění bude předmětem dalšího šetření,“ dodal policejní mluvčí.

Přehledná a široká odbočka na Březí figuruje ve statistikách nejnebezpečnějších křižovatek v zemi. Jen za poslední měsíc se stala místem nejméně dvou vážných nehod.

Reklama

Výběr článků

Načítám