Hlavní obsah

Muž měl na ulici ve Varech znásilnit 17letou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Kriminalisté obvinili 31letého muže ze znásilnění 17leté dívky v Karlových Varech, které se podle nich odehrálo na konci června. Dívka se snažila utéct, ale muž ji chytil a napadl. Ve středu bude soud rozhodovat o jeho vzetí do vazby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladá dívka šla v brzkých ranních hodinách po ulici Západní, když ji začal pronásledovat neznámý muž. Začala volat o pomoc a běžela do centra města, násilník ji však podle policie doběhl a zatlačil do vchodu domu.

„Aby nemohla dál volat o pomoc, měl jí přitlačit ruku na ústa. I přes její aktivní odpor jí roztrhl spodní prádlo, přičemž ztratil rovnováhu. Dívka se snažila z místa utéct, ale muž ji měl chytit a odtáhnout za roh domu,“ vylíčila mluvčí policie Zuzana Týřová.

I přes obranu oběti si zvrhlík rozepnul kalhoty a uspokojil se. Posléze z místa odešel. Poškozenou našli její přátelé, kteří přivolali policii.

Podezřelého kriminalisté dopadli v minulých dnech a obvinili ho ze znásilnění. „Během středy bude soudce rozhodovat, zda obviněného muže pošle do vazební věznice,“ uzavřela mluvčí policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám