Hlavní obsah

Opilý cizinec se v Ostravě bavil střelbou z airsoftové zbraně do lidí

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po lidech stojících na zastávce MHD střílel minulý pátek v Ostravě opilý jednadvacetiletý cizinec. Naštěstí měl v ruce pouze airsoftovou zbraň, takže nikoho nezranil. Policie již mladíka obvinila z výtržnictví.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K události došlo kolem půl sedmé večer na Opavské ulici poblíž křižovatky s ulicí Porubská v Ostravě-Porubě. „Muž střílel z airsoftové zbraně směrem k tramvajové zastávce Poruba-Vozovna, na které se nacházeli lidé, z automobilu,“ uvedla v pondělí policejní mluvčí Gabriela Pokorná s tím, že cizinec zdůvodnil střelbu do lidí jako zábavu.

Na střelce upozornil svědek. „Policisté podezřelého zadrželi, zajistili také předmětnou zbraň. Orientační dechová zkouška muže byla pozitivní, naměřená hodnota přesahovala 0,8 promile alkoholu,“ sdělila mluvčí s tím, že policisté nyní žádají svědky, kteří stáli v uvedené době na zastávce, aby kontaktovali linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám