Hlavní obsah

Opilý mladík naboural na Mělnicku do plynové přípojky, do nemocnice ho transportoval vrtulník

Novinky, jap

Opilý dvacetiletý mladík naboural ve Vraňanech na Mělnicku do plynové přípojky a do plotu u rodinného domu. S vážným zraněním ho záchranáři transportovali vrtulníkem do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční nehoda na MělnickuVideo: Novinky

 
Článek

„Nehoda osobního vozu, který narazil do plynového pilíře, nám byla ohlášena v sobotu zhruba půl hodiny před půlnocí,” řekla Novinkám policejní mluvčí Martina Fejfarová.

Na místo vyjeli policisté, hasiči, záchranáři a také plynaři. K úniku plynu z poškozené přípojky ale nedošlo. Jak následně zjistili policisté, mladík cestoval ve voze sám.

„Stav mladého muže byl vážný, docházelo u něj k poruchám vědomí. Záchranáři mu poskytli intenzivní lékařskou péči, připojili ho na umělou plicní ventilaci a letecky ho transportovali do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích,” sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Ještě před transportem do nemocnice se mladík, který pravděpodobně nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem, podrobil dechové zkoušce.

„Dechová zkouška vyšla pozitivní, přičemž hodnota dosáhla téměř 1,9 promile alkoholu. Škoda byla předběžně vyčíslena na 81 tisíc korun,” doplnila Fejfarová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám