Hlavní obsah

Vietnamec, kterého našli v Plzni s uříznutou rukou, se nejspíš zranil při opravě stroje

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Zřejmě vlastní neopatrnost stála za zraněním 50letého Vietnamce, kterého našli ve středu večer na Klatovské třídě v Plzni s amputovanou rukou. Podle kriminalistů se nehoda stala při opravě balicího stroje v provozovně v Blovicích na Plzeňsku.

BEZ KOMENTÁŘE: V Plzni našli Vietnamce s useknutou rukouVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Právu to ve čtvrtek potvrdila mluvčí policie Markéta Fialová s tím, že k této verzi kriminalisté dospěli po ohledání místa události a výslechu všech zúčastněných osob.

Cizince do Plzně přivezla žena v osobním vozidle BMW, náhodný svědek ho pak našel na křižovatce Klatovské třídy a náměstí Míru. [celá zpráva]

Na místo nejprve dorazili policisté, kteří škrtidlem zastavili krvácení a muži poskytli předlékařskou pomoc. Záchranná služba ho následně převezla na urgentní příjem do fakultní nemocnice v Plzni, odkud byl vrtulníkem transportován na specializované zdravotnické pracoviště do pražských Vinohrad.

Podle mluvčího záchranné služby Martina Brejchy záchranáři obdrželi nejprve hlášení na linku 112, že se v Blovicích nachází muž s řezným poraněním horní končetiny. „Vyjeli jsme na místo, ale během cesty byl výjezd odvolán s tím, že na místě se už nikdo nenachází,“ vysvětlil Brejcha. Muže poté našli již v Plzni v péči policistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám