Hlavní obsah

V Plzni našli Vietnamce s useknutou rukou, podle svědků ji měl u sebe v pytli

Právo, pab
Aktualizováno

Plzeňská policie dostala ve středu večer oznámení o muži s useknutou rukou pohybujícím se na Klatovské třídě. Na místě ho skutečně i našla, později se ukázalo, že jej do města pravděpodobně přivezla žena, která stála opodál v luxusním voze. Podle informací deníku Právo šlo o Vietnamce. Oddělenou končetinu měl podle svědků u sebe v igelitovém pytli.

BEZ KOMENTÁŘE: V Plzni našli Vietnamce s useknutou rukouVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Přijali jsme oznámení na linku 158, že v ulici Klatovská se nachází muž, který má mít useknutou ruku. Hlídka skutečně takto zraněného muže našla a přivolala záchrannou službu,” uvedla mluvčí policie Hana Rubášová.

Později doplnila, že k muži ročníku 1968 patřila žena stojící opodál v luxusním voze. Ta podle policistů tvrdí, že zraněného do města přivezla z jedné z okolních obcí. Další podrobnosti nejsou vzhledem k čerstvosti případu známy.

Podle mluvčího záchranky Martina Brejchy měl muž zcela amputovanou část horní končetiny. „Převáželi jsme ho na urgentní příjem fakultní nemocnice,” dodal Brejcha.

Podle svědků měl muž oddělenou část ruky u sebe v igelitovém pytli.

Rubášová doplnila, že šlo o cizího státního příslušníka, podle informací Práva Vietnamce. „Zatím zjišťujeme všechny okolnosti případu,” dodala Rubášová.

Kriminalisté pracují s verzí, že se cizinec mohl stát obětí trestného činu. Kvůli jazykové bariéře a závažnosti poranění jej zatím nemohli vyslechnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám