Hlavní obsah

Při nehodě v Beskydech se vážně zranily dvě děti

Právo, plk
Staré Hamry

Dvě děti ve věku 6 a 10 let se zranily v sobotu odpoledne při dopravní nehodě ve Starých Hamrech na Frýdecko-Místecku. Jedno z nich je v ohrožení života. Spolu s nimi se zranil i čtyřiapadesátiletý řidič auta.

Foto: HZS MSK

Se zraněním skončili po nehodě oba chlapci, i řidič vozu.

Článek

Havárie se stala okolo 15. hodiny, auto pravděpodobně narazilo do stromu. V době nehody cestovaly ve vozidle spolu s řidičem dva kluci. Když dorazili na místo hasiči, byly děti mimo z auta už venku, z vozu je dostala posádka okolo projíždějícího auta. Ve vraku zůstal uvězněný šofér, kterého dostali ven hasiči pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení.

O všechny tři zraněné se postarali záchranáři. „Šestiletý chlapec utrpěl poranění hlavy a mozku, nalézal se v život ohrožujícím stavu,“ potvrdil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Dítě bylo vrtulníkem přepraveno na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava.

Foto: HZS MSK

K nehodě došlo ve Starých Hamrech na Frýdeckomístecku.

Tam po ošetření putoval i desetiletý hoch, který utrpěl zranění na hlavě, hrudníku a horní končetině. „Čtyřiapadesátiletý pacient byl po vyproštění z havarovaného automobilu při vědomí, byl ošetřen s poraněním páteře a dolní končetiny. Záchranáři ho předali k další léčbě na úrazové ambulanci nemocnice ve Frýdku-Místku,“ informoval mluvčí záchranářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám