Hlavní obsah

Agresivní muž v centru Prahy demoloval výlohu holičství

Novinky, ok, kl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté ve středu zadrželi v centru Prahy útočníka, který kopal do výlohy pánského holičství a házel do ní dlažební kostky. Útoku předcházel spor mladého muže se ženou o psa. Zraněn byl sám agresor, kterého odvezla sanitka do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Útočník se snažil dostat do holičstvíVideo: Čtenáři Novinek

 
Článek

Incident se odehrál ve Vinohradské ulici po jedenácté hodině dopoledne. Podle informací Novinek šlo o spor ženy, která v holičství pracuje, a jejího kamaráda o psa, se kterým měl muž špatně zacházet. Žena mu měla následně psa vzít a zamknout se uvnitř obchodu. To se výtržníkovi nelíbilo a snažil se dostat dovnitř nejprve tak, že vykopne výlohu, a pak do ní házel dlažební kostky.

„Policisté přijali oznámení o napadení ženy agresivním asi 25letým mužem, který byl ozbrojený dlažební kostkou. Okamžitě vyrazili na místo a útočníka zadrželi. Ten stihl rozbít výlohu, kdy způsobil škodu asi 20 tisíc korun,“ řekla Novinkám mluvčí policie Andrea Zoulová.

Foto: čtenáři Novinek

Muž se při útoku na výlohu zranil a za asistence policie putoval do nemocnice. Další okolnosti případu policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám