Hlavní obsah

Zloděje z karvinského pekařství usvědčila pusa plná povidel

– Karviná
Právo, hon

Jen velmi krátce se o víkendu radoval sedmatřicetiletý zloděj z batohu plného pekařských výrobků, ukradených v jedné z karvinských prodejen. Policie ho dopadla zanedlouho po činu díky rychlé práci psovoda. A usvědčen byl hned na první pohled, protože měl ještě pusu od povidel. V úterý o tom informovala mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ke krádeži došlo o víkendu v jedné z prodejen pekařských výrobků v Karviné. Na místo po nahlášení přijela hlídka se služebním psem, který hned zachytil stopu. Strážníci si zároveň prohlédli záběry z městských kamer, které zloděje zachytily.

„Necelou hodinu od vloupání poblíž karvinského náměstí Budovatelů policisté zastavili muže třímajícího tlumok na zádech s věcmi z pekařství. Hlídka podezřelého muže nechala pozřít poslední sousto a zadržela ho,“ řekla mluvčí policie Zlatuše Viačková. U sebe měl nejenom pečivo, ale i pokladnu, kterou v provozovně odcizil.

Při lustraci zadrženého vyšlo najevo, že jde o nepolepšitelného recidivistu, který má v rejstříku trestů celkem 16 záznamů. Policejní komisař ho obvinil z krádeže a soudce ho poslal do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám