Hlavní obsah

Čtyři mrtví po nehodě osobního auta v Karviné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Čtyři lidské životy si vyžádala pondělní dopravní nehoda v Karviné. Automobil s polskou poznávací značkou vyjel ze silnice a ve vysoké rychlosti narazil nejprve do sloupu vysokého napětí a pak do stromu.

Článek

"Ve voze jeli čtyři lidé. Tragédii nikdo nepřežil," řekl mluvčí karvinské policie. Vůz jel ve směru od Českého Těšína do centra Karviné. "Řidič nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky a okolo 13:30 při průjezdu pravotočivou zatáčkou nezvládl řízení. Vyjel ze silnice a pak došlo ke srážce," popsal mluvčí nehodu.

"Utíkal jsem k vozu a vytáhl je ven," řekl novinářům muž, který byl na místě jako jeden z prvních. Dodal, že přivolal lékařku z nedalekého zdravotního střediska, se kterou se pak posádce snažili poskytnout první pomoc.

Nehoda se čtyřmi mrtvými patří k nejhorším za tento rok. Tragičtější byla  pouze nedávná srážka vojenské tatry s vlakem na okraji Prostějova. Zahynulo při ní pět vojáků a šest dalších bylo zraněno.

Reklama

Výběr článků

Načítám