Hlavní obsah

Řidič citroënu na mě mířil střelnou zbraní, oznámil muž. Policie dopadla 18letého mladíka

Kladno

Ohrožování střelnou zbraní nahlásil v pondělí kladenským policistům řidič Škody Superb. Policisté následně vypátrali 18letého šoféra, který ohrožování řidiče přiznal a muže zákona také dovedl k údajné zbrani. Byla to kuličková pistole.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Řidič škodovky zavolal na tísňovou linku vpodvečer a hned nato zastavil u hlídky na náměstí Karla Kindla v Kladně. Popsal, že ho ohrožoval řidič citroënu, jenž na něj mířil zbraní.

„Policisté se hned nato vydali pronásledovat automobil Citroën, který právě projížděl kolem. Hlídka následně nalezla vozidlo i řidiče v místě jeho bydliště na náměstí J. Opletala,“ uvedla mluvčí policie Michaela Nováková.

Mladík hlídce řekl, že ho šofér škody ohrožoval riskantní jízdou, a proto mu pohrozil plastovou pistolí. Tu během pronásledování policisty vyhodil a policisty dovedl na místo, kde se nacházela.

„Dalším výslechem obou zúčastněných policisté zjistili, že muži pravděpodobně mají osobní problém, týkající se bývalé přítelkyně,“ konstatovala Nováková s tím, že případ policisté prošetřují jako výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám